God sushi för oss i Kungsbacka

God morgon på er och välkomna in till min blogg som jag hoppas ni ska tycka om. Idag tänker jag berätta för om vilken bra restaurang jag och mina jobbarkompisar brukar gå till när vi ska äta lunch. Vi går hit rätt ofta därför att vi tycker detta är ett riktigt bra ställe som serverar utsökt asiatisk mat. Restaurangen som jag pratar om heter YouMe Sushi Café och ligger i Stenungsund. Vi beställer ofta sushi, eller något annat ifrån det asiatiska köket – det smakar alltid lika gott! Jag är riktigt imponerad av det breda utbud av mat och dryck som finns på menyn. Det innebär att det alltid går att variera sig och få prova nya och spännande rätter. En del av dem säregna och ovanliga men ändå mycket goda. Det är mycket fisk och grönsaker, detta är sådant som vi ofta äter alldeles för lite av. Det är också en trevlig och avslappnande miljö på restaurangen.  

 

Det här är som sagt en restaurang för oss i Stenungsund som vill äta och dricka och må gott. YouMe Sushi Café vill jag verkligen rekommendera till er, mina läsare. De har även catering vilket ju är väldigt praktiskt för den som ska bjuda in gäster därhemma. Bara att beställa de rätter som man önskar, och servera där hemma. De som arbetar på restaurangen har alla arbetat med matlagning och dylikt under många år. Har du några speciella önskemål gällande din mat eller någonting annat gällande deras verksamhet, så kommer detta inte vara något problem. De försöker nämligen att anpassa sitt arbete efter alla kunders olika behov, förutsättningar och önskemål. Som sagt, unna dig riktigt god mat och gå dit! Tack för att du läste i bloggen! 

Du gillar kanske också...