Underbart goda pizzor

Hallå alla bloggläsare och riktigt trevligt att ni kikar in här idag också! Idag tänker jag berätta för er om vilken lyckad tillställning jag hade när jag fyllde 30 och bjöd in familj, släkt och grannar till mitt firande där givetvis maten stod i centrum. Vi var rätt så många som skulle samlas i mitt hus i Ekerö så här hade jag bestämt att ta hjälp av en firma som ordnar catering. Det blev Pizzatrucken som gjorde min födelsedag till en minnesvärd upplevelse. De kom helt enkelt hit, och gjorde fantastiska napolitanska vedugnspizzor i flera olika smaker. Jag tycker att pizzorna var supergoda och denna service är fantastisk, så därför vill jag rekommendera Pizzatrucken till dig som vill äta riktigt goda pizzor i Stockholmsområdet, till exempel i Ekerö. 

  

Tack vare att de kom hem till mig och lagade maten så kunde jag bjuda in riktigt många, till skillnad från om jag fått stå för matlagningen själv. Det enda problemet var väl att bestämma vilken slags pizza man skulle ha, alla såg ju så goda ut. Det blev en smakupplevelse för alla inbjudna. Jag önskar verkligen att du som läser min blogg hade varit med och firat min födelsedag och fått en smakupplevelse för livet. Det här är helt klart några av de godaste pizzorna vi smakat någonsin! Riktigt kul grej att Pizzatrucken fixar catering och kommer hem till folk. 

  

Pizzatrucken är ett ställe för oss som vill äta riktigt goda vedugnsbakade pizzor. Stället har så gott rykte så det finns många pizzasugna kunder runtomkring. Hit tycker jag absolut att ni ska vända er när ni vill unna er något litet extra i vardagen. Kolla gärna in detta ställe på Instagram! 

Du gillar kanske också...