Lyckad fest tack vare Totties Mat

Hej! Vet ni vad? Jag fyllde 25 år förra veckan och det firade vi med en riktigt stor fest. Jag och min pojkvän har planerat detta jättelänge och anledningen till att jag ville ha en sådan stor fest var att jag inte firade min 18 års dag eller min 20 års dag. Jag ville slå till på stort och därför anlitade vi Totties Mat med deras catering i Norrtälje så att vi skulle kunna mätta alla magar med god och professionell festmat.

Kvällen började med att denna firma som hanterar catering i Norrtälje besökte oss och vi pratade lite om hur allting skulle fungera och när maten skulle serveras. De var riktigt snälla och de levde verkligen upp till våra förväntningar. Sedan kom alla inbjudna gäster och vi satte oss vid de borden som vi hade dukat upp och vi började mingla med lite dricka. Sedan var det dags för maten och den var helt otrolig. Det var jättemånga av gästerna som tyckte att maten var supergod och de tackade Totties Mat så mycket för deras fina catering i Norrtälje. Efter maten blev det att vi gick ut på dansgolvet i den lokalen som vi hyrde och vi dansade hela kvällen lång. Jag fick jättefina presenter och det var nog en av de bästa kvällarna i mitt liv. En anledning till att det var en av de bästa kvällarna i mitt liv var för att maten hade en sådan hög standard, att det fanns till alla så det räckte och blev över och samtidigt att det var en riktigt professionell service. Detta var en jättebra upplevelse och en lyckad 25 års fest!

Du gillar kanske också...