Kompisdejt på café efter jobbet

Hej i eftermiddagssolen

Just nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå så att jag kan få gå hem, eller okej jag jobbar lite också men jag är så trött i huvudet nu så vid det här laget är hjärnan inte på sitt mest produktiva humör. Efter jobbet ska jag och en vän träffas på ett café här i Hultsfred. Det var längesen vi träffades nu och idag hade vi äntligen tid båda två. Känns som bra väder för att sitta på utomhusserveringen på ett café och prata ikapp.

Det härliga med oss är att det spelar sällan någon roll hur längesen det var som vi sågs, för när vi väl träffas så tar vi bara vid där vi var senast. Jag älskar att det känns som naturligt och avslappnat. Vi har alltid massor att prata om, vi pratar dessutom om allt helt utan filter och vi skrattar så mycket ihop. Det är verkligen så riktig vänskap är som bäst. Vi båda har ett par veckor kvar att jobba innan semestern så därför tänkte vi också att det är skönt att hitta på något trevlig när man mest går och längtar efter sin ledighet.

Vi har ett väldigt mysigt café i Hultsfred som vi ofta besöker. Vi går ibland till olika men sen så blir det oftast att vi hamnar tillbaka här för att det är det vi tycker bäst om. Har ni också något sådant ställe? Att fikat är gott är ju såklart prio, men även att det är bra priser och trevlig personal. Sköna platser att sitta på och inte för högljutt och livat är i alla fall något jag väger in i hur bra jag tycker ett café är. Tur att det finns olika slags fikaställen för olika personer och syften. Hoppas ni har en riktigt fin eftermiddag!

Du gillar kanske också...