Jag beställde goda smörgåstårtor

Hallå allihopa och välkommen in till bloggen och till ett inlägg som jag hoppas att ni ska tycka om. Det var nämligen så att i somras skulle jag bjuda in släkten till en trevlig dag på mitt lantställe utanför Helsingborg. Det blev en riktigt fin dag, solen sken, vi badade och frampå eftermiddagen dukade jag fram smörgåstårtorna som jag hade köpt på Möllans Smörgåsbutik. Det var så trevligt att få duka fram dessa fina smörgåstårtor och jätteskönt att slippa laga maten själv. Eftersom jag har beställt smörgåstårtor tidigare ifrån Möllans Smörgåsbutik, så visste jag att det skulle bli succé. För er som inte känner till det här stället så ska jag berätta att det här är Helsingborgs äldsta smörgåsbutik. De erbjuder svenska klassiska smörgåsar, smörgåstårtor, landgångar, smörrebröd, catering och mycket annat. Aldrig att de skulle tumma på kvalitén eller snåla med råvarorna. De vänder sig till alla som är intresserade av deras mat i bland annat Landskrona och Ängelholm också.  

Jag tycker att vi alla är värda något riktigt gott ibland och visst är det lite lyx i tillvaron att låta någon annan laga maten. I detta fall att göra smörgåstårtor. Möllans Smörgåsbutik är Helsingborgs äldsta, det här stället har funnits sedan 1968 och har försett kunderna med inte bara goda smörgåstårtor, utan även baguetter, sallader, festfat och julmenyer bland annat. Och det är riktigt prisvärt också. Det är rejält tilltagna portioner vilket innebär att man inte behöver oroa sig för att det inte ska räcka till alla. Jag har beställt smörgåstårtor här tidigare för olika tillfällen, och det kommer jag fortsätta att göra. Det här är ett så pass bra ställe, så att jag hoppas att också du ska hitta dit. Tack för att du läste! 

 

Du gillar kanske också...